Bufetový ohřívač

{{ currPrice.toLocaleString() }} Kč ({{ currDiscountLevel }} Kč s DPH/{{ variants[0].unit_si }}) ({{ currDiscountLevel }} Kč s DPH/{{ variants[0].unit_si }}/den)
- +
Výhodnější cena:
{{ discount[0] }} {{ isNaN(discount[2]) ? "" : "- " }}{{ discount[2] }} {{ discount[3] }} | {{ discount[1] }} Kč/{{ discount[3] }}
{{ discount[0] }} | {{ discount[1] }} Kč
Vyberte variantu:
{{ variant.name_attributes }} (Kód: {{ variant.goods_code }})
Skladem
Vyprodáno (Předpokládaná dostupnost: {{ variant.returning_date }})
Popis produktu

Bufetový ohřívač je zařízení určené k udržování teploty jídel v teplém stavu během podávání, obvykle při samoobslužném servírování v restauracích, hotelech, jídelnách nebo na různých akcích a rautách. Pomáhá zachovat chuť, kvalitu a hygienu teplých pokrmů.

Popis:

Bufetový ohřívač se skládá z několika hlavních částí:

  • Nádoba na vodu (vodní lázeň): Spodní část ohřívače se často plní vodou, která se zahřívá a přenáší teplo na nádoby s jídlem (princip bain-marie).

  • Nádoby na jídlo (vany): Vyjímatelné nerezové GN nádoby, do kterých se vkládají pokrmy.

  • Topný systém: Může být elektrický, plynový nebo využívat hořáky s palivem (např. gelové hořáky).

  • Kryt: Obvykle průhledný, chrání jídlo před nečistotami a zároveň umožňuje hostům vidět obsah.

  • Regulace teploty: U modernějších modelů lze teplotu nastavit termostatem.

Využití:

  • Hotely a restaurace: Při snídaňových nebo obědových bufetech, aby si hosté mohli vzít teplé jídlo kdykoliv.

  • Catering a rauty: Na svatbách, firemních akcích a oslavách pro udržení jídel teplých během celého podávání.

  • Školní a závodní jídelny: Pro výdej jídel ve větším množství bez ztráty teploty.

  • Outdoorové akce: Přenosné modely se používají i v terénu.

Parametry produktu