Bodák na buřty
{{ currPrice.toLocaleString() }} Kč
({{ currDiscountLevel }} Kč s DPH/{{ variants[0].unit_si }})
({{ currDiscountLevel }} Kč s DPH/{{ variants[0].unit_si }}/den)
-
+
Výhodnější cena:
{{ discount[0] }} {{ isNaN(discount[2]) ? "" : "- " }}{{ discount[2] }} {{ discount[3] }}
| {{ discount[1] }} Kč/{{
discount[3] }}
{{ discount[0] }} | {{ discount[1] }} Kč
Vyberte variantu:
{{ variant.name_attributes }}
(Kód: {{ variant.goods_code }})
Skladem
Vyprodáno
(Předpokládaná dostupnost: {{ variant.returning_date }})
Popis produktu
Bodák na buřty (nebo také jehlice, opékací vidlice) je jednoduchý, ale velmi oblíbený nástroj pro opékání u ohně. Patří k základní výbavě každého milovníka táboráků, grilování a letního posezení v přírodě.
Využití bodáku na buřty:
1. Opékání špekáčků, klobás a párků
-
Nejčastější využití – napíchneš buřt, podržíš nad ohněm a necháš opéct dozlatova a dokřupava.
2. Opékání chleba a pečiva
-
Na bodák lze napíchnout i krajíc chleba nebo toast, který se krásně propeče a získá kouřové aroma.
3. Opékání zeleniny
-
Funguje i pro kukuřici, papriky, cibuli nebo žampiony – zejména pokud má dvojitou vidlici, která drží stabilněji.
4. Opékání marshmallow nebo ovoce
-
Děti (i dospělí) milují opékané marshmallow, banány nebo jablka – sladká tečka na závěr ohníčku.