Bodák na buřty

{{ currPrice.toLocaleString() }} Kč ({{ currDiscountLevel }} Kč s DPH/{{ variants[0].unit_si }}) ({{ currDiscountLevel }} Kč s DPH/{{ variants[0].unit_si }}/den)
- +
Výhodnější cena:
{{ discount[0] }} {{ isNaN(discount[2]) ? "" : "- " }}{{ discount[2] }} {{ discount[3] }} | {{ discount[1] }} Kč/{{ discount[3] }}
{{ discount[0] }} | {{ discount[1] }} Kč
Vyberte variantu:
{{ variant.name_attributes }} (Kód: {{ variant.goods_code }})
Skladem
Vyprodáno (Předpokládaná dostupnost: {{ variant.returning_date }})
Popis produktu

Bodák na buřty (nebo také jehlice, opékací vidlice) je jednoduchý, ale velmi oblíbený nástroj pro opékání u ohně. Patří k základní výbavě každého milovníka táboráků, grilování a letního posezení v přírodě.

Využití bodáku na buřty:

1. Opékání špekáčků, klobás a párků

  • Nejčastější využití – napíchneš buřt, podržíš nad ohněm a necháš opéct dozlatova a dokřupava.

2. Opékání chleba a pečiva

  • Na bodák lze napíchnout i krajíc chleba nebo toast, který se krásně propeče a získá kouřové aroma.

3. Opékání zeleniny

  • Funguje i pro kukuřici, papriky, cibuli nebo žampiony – zejména pokud má dvojitou vidlici, která drží stabilněji.

4. Opékání marshmallow nebo ovoce

  • Děti (i dospělí) milují opékané marshmallow, banány nebo jablka – sladká tečka na závěr ohníčku.

Parametry produktu